HTML

technikai elemzések

Technikai elemzések részvényekről.

Friss topikok

  • Befektető: A portfolio.hu felmérése alapján az elemzők nem számít Mikulás-ralira, csupán -/+ 5 százalékos elm... (2007.12.04. 15:33) Mit hoz a Mikulás?

Linkblog

MTelekom

2007.12.11. 00:08 ráBux

 

MTelekom, vajon eladom?

(technikai elemzés)

2007.12.11.

 

A mai napon a MTelekom grafikonját vettem elő, annak ellenére, hogy nincsenek benne tiszta alakzatok. A hétfői emelkedés igencsak enervált volt és hát, legyünk őszinték, egy ilyen papírtól nem 0,2 %-os emelkedést várunk. A Telekom Slovenije privatizációs pályázatának benyújtási határideje eltolódott (mint tudjuk december 18-ról 2008. január 4-re rakták át), s ez elég, hogy a befektetők másfelé kacsingassanak. (Például a Richter Gedeon felé).

A papír fundamentálisan jó, Amerika nem pánikol (…egyelőre), a FED pedig este kamatot fog csökkenteni!

Mindezek ellenére kirobbanó sikerre ne várjunk mostanában a piacán….

Nem egészen tisztán, de egy ék alakzat rajzolódik ki a grafikonon, amelyből tegnap letörni látszott. (A „kalapács” azonban alacsony forgalommal párosult, így az megtévesztő lehet.) Az ék 39 Ft környékére mutat, ahol a számított 61,8 %-os Fibo szint is található. A mai és a holnapi hangulatban talán elérheti azt (az RSI és az MACD is ezt mutatja), de aztán korrekció következik és az leviheti 900 Ft-ig. Az 50 napos mozgóátlag gyenge támasz 924 Ft-nál.

 

(Az elemezések és kommentárok kizárólag tájékozató jellegűek, nem minősülnek értékpapír vagy bármely befektetési eszköz vásárlására vagy eladására való felhívásnak.)

Szólj hozzá!

Címkék: elemzés tőzsde mtelekom

A bejegyzés trackback címe:

https://elemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr82259882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása