HTML

technikai elemzések

Technikai elemzések részvényekről.

Friss topikok

  • Befektető: A portfolio.hu felmérése alapján az elemzők nem számít Mikulás-ralira, csupán -/+ 5 százalékos elm... (2007.12.04. 15:33) Mit hoz a Mikulás?

Linkblog

MOL

2007.12.17. 08:28 ráBux

 

Szállj ki a MOL-buliból!!

(technikai elemzés)

2007.12.17.

 

Sötét fellegek gyülekeznek nemzeti olajtársaságunk felett. Más blue chipekkel szemben a múlt hét nem volt kedvező számára. Alacsony forgalom mellett csúnya esést produkált és minden jel azt mutatja, hogy ezen a héten sem várható fordulat.

 

 

 

 

 

Pénteken a papír 24.900 Ft-on is gazdát cserélt, de végül is a 25.000 Ft-os támasz megtartotta. A 200 napos mozgóátlag (25.214 Ft) alatt zárt, ami gyenge ugyan, de már ellenállás. Mindenesetre magasabb forgalomra volna szükség, ahhoz, hogy azt áttörje.

Az olajtársaság árfolyama kiesett az emelkedő trendből és mind az RSI, mind a Stochastic mutató már fordulatot jelez. A társaság részvényei túlvetté váltak. Az MACD ugyan még nem keresztezte a Signal-t, de a Hisztogram meredekségéből ítélve ez ma, vagy holnap megtörténik. Az árfolyam így 24.500 Ft-t könnyen elérheti. Long pozíciók felvétele tehát továbbra sem javasolt!

 

zsombi

 

(Az elemezések és kommentárok kizárólag tájékozató jellegűek, nem minősülnek értékpapír vagy bármely befektetési eszköz vásárlására vagy eladására való felhívásnak.)

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde mol részvény elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://elemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr54266551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása