HTML

technikai elemzések

Technikai elemzések részvényekről.

Friss topikok

  • Befektető: A portfolio.hu felmérése alapján az elemzők nem számít Mikulás-ralira, csupán -/+ 5 százalékos elm... (2007.12.04. 15:33) Mit hoz a Mikulás?

Linkblog

Richter

2007.12.09. 22:32 ráBux

 

Mr. Richter

(technikai elemzés)

2007.12.10.

 

Ha megfigyeljük a Richter Gedeon Nyrt. chartját, észrevehetjük, hogy a papír november közepe óta egy szimmetrikus háromszöget épít. A kitörés csütörtökön nem sikerült, azonban pénteken igaz alacsonyabb forgalom mellett úgy tűnik eredményesebb volt.

 

Ha a mai nap (délután) folyamán megerősítést kapunk, akkor a részvény a héten már a 40.000 Ft-os ellenállást kóstolgathatja. Ha pedig magasabb forgalom mellett sikerül kiszabadulnia az év eleje óta fennálló 35 és 40 ezer Ft-os sávból, akkor az alakzatból számolt 41.800 Ft-os árfolyam környékére mehet a papír.

 

Amennyiben a kitörés újfent meghiúsul akkor a támasz a háromszög alja 38.000 Ft-nál, illetve az 50 napos mozgóátlag 37.800 Ft-on.

 

(Az elemezések és kommentárok kizárólag tájékozató jellegűek, nem minősülnek értékpapír vagy bármely befektetési eszköz vásárlására vagy eladására való felhívásnak.)

Szólj hozzá!

Címkék: tőzsde richter technikai elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://elemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr67258484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása